evgili okyanlar
İstanbulda olan 3 katlı vilamıızdaydık ve sadece kuzenim ile benkuzenim mutfaktan bi şeyler almaya g,tt, tüm ışıklar kapalı idi sadece plazmadan iışık geliyordu.
kuzenim cips aldı ve oturduk su içmek için giderken cipsinn tabağınıda götürüyordum suyu doldurdum ve bir yudumda bitti
ne oluyor dedim giderken aynaya bakmamla arkada her yeri kanlı elinde bıçak olan bir insan korkaran önümü döndüm yok oldu hemen kuzenimin yanına gittim olanları anlattım ama inanmadı ne aynası ne insanı dedi aynı aynaya gitti ve baktığında oradaydı bir çığlık duydumm kuzenimi yere yatırmışş boğuyordu ben gidince yok oldu hemen kaçalım dedim çıktık kapıdan saat 04.30 etrafta kimseler yoktu bi ağacın yanında otururkken yukarıya baktığım an ağaçta bir iskelet vardıı kuzenime döner dönmez kuzenimm yanımda değildii arkamdaa bana kötü kötü bakıyordu gel nur dedim bıçağını çıkardıı ve kaçmaya başladım ayrıca yüzü çok acayipti her neyse
kaçtım kaçtımm arkamda yoktu bir baktım bir kuyuya geldim çok susamıştım kovayla kuyudan su çektim ve arkamda beyaz prensesler gibi bir elbisede bir gelin vardı dediki bana ''ben yııllar önce nikahımdan kaçarken buradan su içecektim ama ruh gibiyim artık bende içmedim kaçar kkaçmaazz bir dükayana sığındım ve orada 4 gün kaldımm 5. günü adm dükyanı kaparken gitti ve kuzenim camda belrdii