forumVS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kuzenlerim kardesim arkadasım 9+

YazarMesaj
bedirhan
Forum Administrator
Forum Administrator
bedirhan

Tuttugu Takım : 5
Ruh Hali : 13

kuzenlerim kardesim arkadasım 9+ Empty
MesajKonu: kuzenlerim kardesim arkadasım 9+   kuzenlerim kardesim arkadasım 9+ Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 9:31 pm

annemler babam kimse yoktu saat öglenin 02.37'idi arkadaslar kuzenim kardesim we arkadasım wardı mutfaga gittik ewde bi kaç yiyecek wardı biz mantarı tercih edip başladık dogramaya yanında kola fanta falan filan işte yedik içtik koltuklarımıza oturduk yemeklerimizi kaldırdıktan sonra arkadaslar ondan sonra bi yarım saat falan kadar tw de korku filmi seyredioduk biz sonra mutfaktan tıkırtılar geliodu biz korku içinde duwarın köşesine geçtik ew en alttaki kattaydı biz kilimayı kapatıp ewden fırladık ilayda (küzenim) kilimayı kapattın mı die sordu bana bnde ewt dedim o anda tamda pencereden çikioduk son anda kilimaya bakdıgımda kapı kendi kendine açıldı we kilima kapanmamıstı biz korku içersinde camdan atladık we kapının onüne ayakkabılarımızı almaya gidioduk ilk kim alsın die sordu kardesim bnde bn alırım dedim küzenim bn alimin arkadasımın alırım çagrı dedi bnde olmaz dedim elif yani arkadasımda dedi ki kızlar siz durun bn alırım dedim bn elif sözünü bitirmeden konwerslerimi alıp geri çekildim sonrada içerde tabak sesleri geliodu bn kuzen arkim aleyna kardesim yani ayakkabilarını aldım fırladım... bizim yanımızda bi 20 lira falan wardı markete gittik bişiler aldık bu fikir kuzenim ilaydadan geldi aynen şöyle dedibnce bu sık iilik yapmadıgımızdan oluo dedi kardesim haklısın abla dedi kuzenim ilayda ya gittik marketten bişiler aldık yarısını yedik yarısınıda fakir insanlara dagıttık sonra bi kadın agır bi merdiwen we incir paketi wardı bizde 4ümüz merdiweni aldık kucagımıza kadının ewine kadar tasıdık mersem kadın bizim akrabamızmış bize ewine girmeden önce elindeki incir paketinden birer tane incir werdi hepimize o sırada biz ewe gitmistik bahçemizde masa sandelye wardı oturduk içerideki sesler dahala dewam ediodu annemler ise o akrabamız olan kadınlara ugramıstı bizde içerideki sesler dewam edince hocaya gittik hocam dedi karabasan yada cin nedir die sorduk karabasan üste ağirlik weren bi yaratiktir dedi bazen tehlikeli olabilir dedi bizde dedik ki peki hocam cin nedir dedik oda dedi ki oda içe girer uzun süre kalınca öldürür dedi bizde ewdeki masalara oturduk gidip içeride sesler inanamicaksınız ama sesler hala dewam ediyordu sonra biz kuzenimin ewlerinin önüne gittik inanır mısınız bilmem ama az kalsın bi traktör bize çarpicaktı o gün gün degildi ewe gittik sesler kesilmişti biz masada oturuoduk sesler sohbetimizden duyulmuodu ztn bi 15 dk sonra annemler geldisohbetimizde kesilmişti sonra o kadın bize bi yarım saat sonra namaz kılmış we artık ses falan yoktu ama tabak paraları boşuna gitmişti çünkü 18 tabak kırılmıstı annemler sordu ndn kırdınız bu tabagı die bizde biz kırmadık ki dedik onlarda içeri girdiler we tabiki tabakları toplamak bize kaldı içeridede bize yalancı olmus bunlar dedi bizde duymustuk neyse arkadaslar hikayem burda bitti hoşçakalın bunun hepsini okuyabilir misiniz bilmem ister okuyun ister okumayın ister inanin ister inanmayın hoşçakalın arkadaslar... Smile

kuzenlerim kardesim arkadasım 9+
1 sayfadaki 1 sayfası